...

Bralni seminar Zelena država

V sklopu bralnih seminarjev Zelena država seznanjamo in se pogovarjamo s študentsko populacijo in širšo zainteresirano javnostjo o kategorijah in konceptih, ključnih za mišljenje institucionalnih sprememb, sprememb v komunikacijskih procesih in procesih oblikovanja polisi za celostno naslavljanje problema trajnostne gradnje (npr. koncepta zelene države in refleksivne ekološke modernizacije) 

V času spremenjenih okoliščin bo v četrtek, 9.7.2020, bralni seminar ponovno potekal v obliki videokonference preko aplikacije Zoom.

Za udeležbo na bralnem seminarju je potrebna prijava preko e-naslova info@eko-kolektiv.si.

Vabljeni.

Oglej si še ostale objave

Novica
19/12/21

V projektu HAPPEN so na voljo spletna usposabljanja “MedZEBinarji” za celovito prenovo stavb v mediteranskem področju.Namenjena so inženirjem, arhitektom in drugim strokovnjakom s področja energetske prenove stavb.Vabljeni k ogledu!Prijava na […]

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.