...

Prenova večstanovanjskih stavb

Pri celoviti energetski prenovi večstanovanjskih stavb je treba pred pričetkom prenove najprej ugotovi dejansko tehnično stanje stavbe (statični in gradbenofizikalni pregled) ter šele nato izbrati ukrepe in rešitve, ki zagotavljajo varno, zdravo in udobno bivanje v stavbi ob upoštevanju stroškov v celotni življenjski dobi.

Strokovni članek je pripravil partner v našem projektu, Gradbeni inštitut ZRMK in je objavljen v reviji EGES – ENERGETIKA, GOSPODARSTVO IN EKOLOGIJA SKUPAJ, št. 02 / 2020 (april / maj), leto XXIV, ISSN 1408 – 2667. V celoti si ga lahko preberete tukaj – “PRENOVA VSS- EGES 2-2020”.

Oglej si še ostale objave

Novica
28/03/23

21. marca obeležujemo mednarodni dan gozdov. Tako se je ponudila odlična priložnost za razširjanje informacij o pomenu gozdov in trajnostni rabe lesa tudi v sklopu tehniških dni za osnovnošolce, ki so […]

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.