...

Usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov, ki bodo prispevali k blaženju podnebnih sprememb.

Po uspešno izvedenem prvem usposabljanju za koordinatorje skupnostnih projektov vas v Umanoteri in društvu Focus ponovno vabijo na usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov, ki bodo prispevali k blaženju podnebnih sprememb.

Usposabljanje, ki bo praktično naravnano in namenjeno pripravi načrtov konkretnih skupnostnih projektov udeležencev usposabljanja, bodo izvedli v spomladanskem času leta 2021. Uvodna delavnica bo potekala 30. marca 2021 v dopoldanskih urah prek spletne aplikacije Zoom.

Kot posebno dragocenost usposabljanja izpostavljajo mentorsko podporo s strani strokovnjakov, ki so že izvedli skupnostne projekte, in sodelavcev Umanotere in Focusa, ki bodo udeležencem na voljo pri načrtovanju njihovih skupnostnih projektov. Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Vabilo na usposabljanje je na voljo tukajObvezne prijave sprejemamo do zapolnitve (največ 12) mest na prijavnici. Prosimo, da pred prijavo presodite, ali bo časovni vložek za aktivno sodelovanje v času usposabljanju za vas sprejemljiv.

Vljudno vabljeni!

Oglej si še ostale objave

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.