...

Predstavitev zelenega javnega naročanja vozil

Zaradi sprememb pri naročanju vozil je ekipa za zeleno javno naročanje v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo, Ministrstvom za infrastrukturo ter Trgovinsko zbornico Slovenije 31. marca organizirala spletni dogodek, na katerem so predstavljene omenjene spremembe.

V prvem delu so bili predstavljeni pravni okviri zelenega javnega naročanja vozil za cestni prevoz in storitve prevoza. Pred odmorom so odgovorjena tudi številna vprašanja udeležencev. V drugem delu pa so trije ponudniki delili izkušnje in nasvete za enostavnejše javno naročanje.

Vsa gradiva z odgovori na vprašanja udeležencev se nahajajo tukaj.

Oglej si še ostale objave

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.