...

Ogljični odtis destinacije zaradi prevozov turistov – kako ga izračunamo?

Umanotera vas v sodelovanju z Zavodom Znanje Postojna vabi na spletni seminar z delavnico Ogljični odtis destinacije zaradi prevozov turistov – kako ga izračunamo? v petek, 27. maja 2022, od 9. do 10. ure na spletni platformi Zoom.

Z vami bosta Renata Karba iz Umanotere in Snežana Simič iz Zavoda Znanje Postojna, ki vam bosta predstavili izračun ogljičnega odtisa destinacije zaradi prevozov turistov na primeru destinacije Postojna. Na seminarju boste tudi okrepili svoje znanje na področju uporabe ogljičnega odtisa kot orodja za načrtovanje ukrepov trajnostne mobilnosti.

Seminar bo potekal v spletni obliki prek aplikacije Zoom. Omogočeno bo sodelovanje udeležencev, tako da bo dogodek kolikor mogoče interaktiven.

Obvezne so predhodne prijave, ki so možne tukaj.

Udeležba na seminarju je zaradi obilice praktičnih informacij še posebej priporočena zaposlenim v destinacijskih organizacijah, ki sodelujejo pri načrtovanju razvoja turizma.

Vabilo je na voljo tukaj. Vljudno vabljeni.

Oglej si še ostale objave

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.