...

Kolesarski zajtrk v Kočevju

Vse kolesarje vabimo na kolesarski zajtrk, ki bo 17. junija med 6:30 in 9:00 na Tržnici Kočevje. Dišalo bo po sveže pečenem pecivu in kavi.

Dobrodošli vsi, tako tisti, ki kolesarite vse leto, kot tisti, ki potrebujete malo vzpodbude, da spet sedete na kolo.

Če še niste namazali verig in napolnili zračnic, bo na dogodku med 6:30 in 7:30 prisoten serviser, kjer boste lahko opravili manjša popravila kolesa.

Z zajtrkom v kolesarski družbi želimo vzpodbuditi IZBIRO kolesa za pot v šolo, službo ali po opravkih. Na videz nepomembna odločitev o potovalnem načinu je namreč vse prej kot nepomembna, če upoštevamo, da je promet eden izmed glavnih krivcev za izpuste toplogrednih plinov in onesnaženje zraka z drobnimi delci, ki močno vplivajo na naše zdravje. Poleg tega z aktivnim prihodom v šolo ali službo naredimo tudi nekaj dobrega zase!

Oglej si še ostale objave

Novica
13/11/23

18. oktobra 2023 je v Ljubljani potekala 1. konferenca zelenega javnega naročanja v Sloveniji.  Na konferenci je bil predstavljen razvoj zelenega javnega naročanja v Sloveniji, trenutno stanje ter usmeritve prihodnjega razvoja, ki […]

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.