...

Natečaj za krožna evidenčna naročila

Vabimo vas k sodelovanju na natečaju Krožna evidenčna naročila, kjer lahko javni naročniki predstavite svoja evidenčna naročila, pri katerih ste upoštevali okoljske in druge vidike. Namen natečaja je spodbuditi naročanje krožnih izdelkov, storitev in gradenj pri naročilih pod mejnimi vrednostmi za uporabo ZJN-3. Najbolj krožna naročila bomo nagradili,
prav tako pa boste praktične nagrade prejeli vsi sodelujoči.

Evidenčna naročila je možno predložiti z izpolnitvijo prijavnice, najkasneje do 10. marca 2024. Celotno besedilo natečaja in prijavnica sta na voljo spodaj. Zmagovalci bodo znani 15. marca.

Kot pripomoček smo pripravili tudi Imenik ponudnikov krožnih izdelkov in storitev, ki se bo stalno dopolnjeval. Sodelovanje na natečaju ni pogojeno z uporabo ponudnikov iz Imenika.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na matej.cerovsek@gov.si.


Dokumenti:

Oglej si še ostale objave

Novica
17/10/19

Ljubljana, 17. 10. 2019 – »Blaženje podnebnih sprememb lokalnim skupnostim prinaša mnogotere priložnosti. Zmanjšanje pritiskov na okolje je pomembno, nič manj pa vključenost in povezanost ljudi ter priložnosti za lokalno […]

e-novice in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni se prijavite na naše e-novice, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.