...

Splošni modul zelenega javnega naročanja za javne naročnike I – Ljubljana

Vse javne naročnike vabimo na izobraževanje na temo javnega naročanja in uporabe Uredbe o zelenem javnem naročanju. Naslednja delavnica bo v Ljubljani, 14. novembra, med 9. in 14. uro. Točen kraj dogodka Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo sporoči prijavljenim po elektronski pošti.

Zemljevid predvidenih lokacij delavnic zelenega javnega naročanja

Obravnavali bomo:

  • za uredbo pomembnejše institute iz ZJN-3,
  • novosti na področju zelenega javnega naročanja,
  • uporabo uredbe pri predmetih, ki jih najpogosteje naročate
  • ter praktične primere in dobre prakse.

Udeležba je brezplačna. Vsebinsko enako izobraževanje bomo izvajali po celotni Sloveniji. Prijava je mogoča na: Microsoft Forms (office.com).

Izobraževanja v ostalih krajih bomo izvajali glede na vaš interes. V vprašalniku poleg svojih podatkov tako lahko vnesete še želeni kraj izvedbe.

Oglej si še ostale objave

Dogodek
14/07/2025

Skupina za transformativno prometno načrtovanje Urbanističnega inštituta RS vas vabi na predstavitev novega orodja za analizo prometa – Observatorija mobilnosti in prikaza podatkov o povezavi med demografijo in prometno politiko. […]

e-mesečnik in obvestila

Če želite tudi sami postati bolj okoljsko ozaveščeni, se prijavite na naše e-mesečnik, kjer bomo z vami vsak mesec delili nasvete na področju zmanjševanje svojega ogljičnega odtisa.
Projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) in LIFE4ADAPT (1011477797 - LIFE23-IPC-SI-LIFE4ADAPT) sta integralna projekta, sofinancirana s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta. Za izražena mnenja in informacije na spletni strani odgovarja samo avtor (ali avtorji) in se zato ta ne morejo šteti za uradno stališče Evropske komisije.

Planet potrebuje vašo pomoč!

Preizkusite svoje znanje o enem največji izzivov našega časa - odpadni hrani. Odgovorite na 10 vprašanj in odkrijte načine, kako prispevati svoj košček v mozaiku za odgovorno ravnanje s hrano in zmanjšanje ogljičnega odtisa.